ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Στη τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της La Liga ο Εμπαπέ

Kylian Mbappe, of France, leaves at the end of a news conference after being presented to fans as a new Real Madrid player at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, July 16, 2024. (AP Photo/Andrea Comas)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Μπερναμπέου. @2024 ADREA COMAS/AP IMAGES

Ο Εμπαπέ απέκτησε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο υπογράφοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού ο ίδιος βρίσκεται τρίτος στη σχετική κατηγορία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε ένα τεράστιο συμβόλαιο ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο ίδιος δεν βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τις μεγαλύτερες απολαβές στο πρωτάθλημα της La Liga, αφού δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα διαθέτουν υψηλότερο ετήσιο μισθό.

Ο λόγος για τους Φρένκι ντε Γιονγκ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι οποίοι αμείβονται με 37,5 και 33,5 εκατομμύρια αντιστοίχως τον χρόνο, ξεπερνώντας τον μισθό του Γάλλου σταρ της "βασίλισσας" ύψους περίπου 31 εκατομμυρίων.

Βέβαια, ο Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους ώστε να κατέχει ο ίδιος το 80% των εσόδων από την διαχείριση της εμπορικής του εικόνας, γεγονός που ανεβάζει ανεπίσημα το ήδη υψηλό ποσό των απολαβών του.

Την πεντάδα της λίστας συμπληρώνουν οι Νταβίντ Αλάμπα (19 εκ.) και Γιαν Ομπλάκ (17,5 εκ.)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ