ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Στόχος ο Σαλίμπα για την άμυνα των Μαδριλένων, έγινε η πρώτη επαφή

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά πανηγυρίζει αφού σκόραρε
Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά πανηγυρίζει αφού σκόραρε © 2023 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έκανε μία διερευνητική επαφή με τον Γουίλιαμ Σαλίμπα, με τους "μερένχες" να επιθυμούν να κλείσουν εντός του 2025 τη μεταγραφή του Γάλλου στόπερ της Άρσεναλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να ενισχυθεί εν τέλει στα μετόπισθεν και ο Γουίλιαμ Σαλίμπα φέρεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή πρώτος στη λίστα της "βασίλισσας", ενώ μάλιστα έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Σκοπός των Μαδριλένων είναι να καλυφθεί επαρκώς η θέση αριθμητικά, μιας και δεν είναι λίγα τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα, αλλά και να βρεθεί ένας ηγέτης της άμυνας για τα επόμενα χρόνια, μιας και ο Ρίντιγκερ σε λίγους μήνες θα "πατήσει" τα 32 του έτη.

Ο 23χρονος Γάλλος παίκτης της Άρσεναλ έχει ήδη αποδείξει την αξία του, αποτελώντας ένα κομβικό γρανάζι στη μηχανή του Αρτέτα. Ο Σαλίμπα μπορεί να διαθέτει συμβόλαιο ως το 2027, ωστόσο, αν κριθεί η ιδανική επιλογή, η ισπανική ομάδα θα μπει σε διαδικασία απόκτησής του από τους "κανονιέρηδες".

Από την άλλη μεριά, στο στρατόπεδο των Λονδρέζων δεν επικρατεί κάποια αναστάτωση μέχρι τώρα. Ο ποδοσφαιριστής είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο και το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό.

Εφόσον η Ρεάλ προχωρήσει τον ερχόμενο χειμώνα ή καλοκαίρι σε κάποια πρόταση, η Άρσεναλ δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις, όμως η προτίμηση του Σαλίμπα μπορεί να καθορίσει την έκβαση της υπόθεσης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ