ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Τραυματίστηκε ο Μπέλιγχαμ, νοκ άουτ για έναν μήνα

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλαβές για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλαβές για τη La Liga 2023-2024 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/RICARDO LARREINA/AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τραυματίστηκε στο πέλμα στην προπόνηση της Ρεάλ και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Πλήγμα για τη Ρεάλ, αλλά και την εθνική Αγγλίας ο τραυματισμός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να τραυματίζεται στο πέλμα στην προπόνηση της ισπανικής ομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσεις για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια με τη Βαγιαδολίδ (25/8), τη Λας Πάλμας (29/8), την Μπέτις (1/9) και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (15/9), αλλά κι από την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Nations League κόντρα στην Ιρλανδία (7/9).

Πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα με τη Φινλανδία στις 10 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι τα "τρία λιοντάρια" είναι στον όμιλο της Ελλάδας στη διοργάνωση, όμως το πρώτο παιχνίδι με τη γαλανόλευκη είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα, με την AS ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε για το πρώτο ματς των "μερένγκες" στο Champions League (17-19 Σεπτεμβρίου).

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει: "Μετά από εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Τζουντ Μπέλιγχαμ, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον πελματιαίο λεπτό μυ του δεξιού του ποδιού".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ