ΠΑΟΚ

Ρεγκούζας: "Ο επενδυτής και οι προσαυξήσεις"

Ρεγκούζας: "Ο επενδυτής και οι προσαυξήσεις"
Ρεγκούζας

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ., Αδάμ Ρεγκούζας, μίλησε για την συνάντηση με οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Αρχικά ο κ. Ρεγκούζας δήλωσε: "Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται η συνδρομή της Πολιτείας για να βρεθεί λύση στον ΠΑΟΚ", και πρόσθεσε:
"Είδα τα παιδιά, που αγωνιούν για την πορεία της ομάδος και των επαφών μου. Τους εξήγησα ότι το πρώτο ζήτημα είναι να βρούμε έναν αξιόλογο επενδυτή, έναν ισχυρό επιχειρηματία για να δοθεί λύση. Το δεύτερο να μπορέσουμε άμεσα να δώσουμε λύση στο θέμα των χρεών και των προσαυξήσεων.


Αν σβηστούν οι προσαυξήσεις τότε το αληθινό χρέος του ΠΑΟΚ θα κυμαίνεται περίπου στα 20 εκ. ευρώ. Αν συμβεί αυτό, τότε το συγκεκριμένο νούμερο δεν θα είναι αποτρεπτικό για έναν επιχειρηματία να ασχοληθεί με την ομάδα. Έχω συζητήσει το θέμα με τον κ. Αλογοσκούφη, υπάρχει και η συνδρομή του κ. Τσιτουρίδη ενώ και ο κ. Ορφανός προσπαθεί να βρει κι αυτός μία λύση για τα χρέη".



Στη συνέχεια ο κ. Ρεγκούζας δεν έκρυψε πως: "Έχουμε εξασφαλίσει μία σιωπηρή προθεσμία για έξι μήνες. Το πρώτο που πρέπει να κάνει το ενδιαφερόμενος επενδυτής είναι να βάλει κάποια χρήματα για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδος αλλά και να τακτοποιήσει σε πρώτη φάση και τα χρέη προς το Δημόσιο. Υπάρχουν ενδείξεις ότι σύντομα ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις".



Όσο για τον ίδιο; "Κι εγώ ασχολούμαι προσωπικά με το θέμα, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι φυσικό αυτός που θα έρθει στον ΠΑΟΚ να έχει και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Προσωπικά μιλάω με επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, παράλληλα με τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση της ομάδος. Από την φύση μου είμαι αισιόδοξος, από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νέα".


Μόνος απών ο Χαραλαμπίδης

Διπλή προπόνηση και σήμερα για ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς το πρωί στις 10:00 ένα γκρουπ παικτών προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Στην απογευματινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 15:30 συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην του Χαραλαμπίδη που έκανε θεραπεία και του Μπαρκαουάν που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα γίνει στις 11:45 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και θα περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό μεταξύ της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ και αυτής των αντρών.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ