ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεκόμπα: "Προτιμώ να δω ένα ματς του Μέσι, παρά του Κριστιάνο"

Inter former player Alvaro Recoba gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter former player Alvaro Recoba gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept.13, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου, Άλβαρο Ρεκόμπα, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Λιονέλ Μέσι στο ποδοσφαιρικό δίλημμα της σύγκρισης του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άλβαρο Ρεκόμπα κλήθηκε να πάρει θέση στο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο και το έκανε! Ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός των Ντανούμπιο, Νασιονάλ, Ίντερ, Βενέτσια, Τορίνο και Πανιώνιου (2008-2010) δεν προτίμησε της μεσοβέζικες απαντήσεις.

Υποστήριξε ότι εάν ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος παίζουν με τις ομάδες τους την ίδια ώρα, θα επιλέξει ξεκάθαρα να δει το ματς του πρώτου.

"Είναι λογικό να τους συγκρίνουν γιατί παίζουν την ίδια εποχή. Αλλά, εάν πρέπει να επιλέξω να δω το παιχνίδι κάποιου και παίζουν ταυτόχρονα, θα επιλέξω τον Μέσι. Μιλούν για τον Μαραντόνα ή τον Πελέ, αλλά ο Μέσι έχει ήδη δεκαπέντε χρόνια που είναι στην κορυφή", υποστήριξε ο "Τσίνο" στην τηλεοπτική εκπομπή "Perform".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ