ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρέμος: "Aλλάζουν όλα"

Ρέμος: "Aλλάζουν όλα"
ρεμος

Με τους φιλάθλους του Ηρακλή να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με το σύνθημα "Αντώνη προχώρα, άλλαξέ τα όλα",

" Πάμε για ένα νέο ξεκίνημα και θα βάλουμε τα στήθια μας μπροστά", δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος λίγο μετά την είσοδό του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε: " Έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και τα λόγια θα πρέπει να τελειώσουν".

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα έκανε λόγο για μία νέα πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ηρακλή το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας όπου θα υπάρξει ανοιχτή συγκέντρωση για όλο τον κόσμο του Ηρακλή.

Ουσιαστικά από την εικόνα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλή αλλά και των φιλάθλων του γίνεται φανερό ότι πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά την οριστική αποχώρηση του μέχρι πρότινος προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανουδάκη.

Ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται από αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι ο επικεφαλής της διοίκησης που θα οριστεί από το Πρωτοδικείο ενώ μαζί του ήρθε στην Θεσσαλονίκη και ο Αχιλλέας Μπέος.





TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ