EURO 2024

Euro 2024, Ρεμπρόφ: "Σημαντική η νίκη της Ουκρανίας για την ομάδα και τη χώρα"

Ukraine's head coach Serhiy Rebrov watches the game during a Group E match between Slovakia and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Ukraine's head coach Serhiy Rebrov watches the game during a Group E match between Slovakia and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) @2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP IMAGES

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ στάθηκε στην αντίδραση της Ουκρανίας στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Σλοβακία που της χάρισε τη νίκη και υποστήριξε πως το αποτέλεσμα αυτό είναι σημαντικό τόσο για την ψυχολογία της ομάδας του όσο και της χώρας.

Η Ουκρανία είδε κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Euro 2024 μετά το γκολ του Σραντς στο 17ο λεπτό, με δεδομένο πως κουβαλούσε την βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Ρουμανία, όμως έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος με τους Σαπαρένκο και Γιάρεμτσουκ (2-1) και είναι πλεον μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

"Κάναμε άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Ρουμανία όμως δεν μπορώ να πω ότι αυτή ήταν μία διαφορετική ομάδα. Οι παίκτες μου έδειξαν ένα διαφορετικό πνεύμα και άξιζαν τη νίκη.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι όμως αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και τη χώρα", τόνισε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ μετά από το 2-1 επί της Σλοβακίας στο Ντίσελντορφ για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου, και πρόσθεσε με νόημα:

"Έπρεπε να αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος. Δεν πρεσάραμε αρκετά ψηλά. Καταλάβαμε πως αυτή ήταν η ευκαιρία μας και είπα στους παίκτες μου να μην ανησυχούν για τη βαθμολογία.

Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, μας βοήθησαν. Το κυριότερο είναι πως δείξαμε το πνεύμα μας. Προσπαθήσαμε πραγματικά να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και αξίζαμε τη νίκη".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ