ΑΓΓΛΙΑ

Ρέντναπ αντί Καπέλο;

Ρέντναπ αντί Καπέλο;

Σχέδιο της αγγλικής FA να φέρει άμεσα τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο των "λιονταριών" αντί του Φάμπιο Καπέλο, αποκαλύπτει δημοσίευμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "People", οι επικεφαλής της αγγλικής ομοσπονδίας δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να περιμένουν για την αλλαγή μετά το τέλος του Euro 2012, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με την Αγγλία.

Η επιθυμία τους είναι να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας ο Ρέντναπ το συντομότερο δυνατό (ακόμα και μετά το ματς με το Μαυροβούνιο τον Οκτώβριο), προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο για part-time συνεργασία μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ίσως προκύψει πρόβλημα με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος δεν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να "μοιραστεί" τον προπονητή του και αναμένεται να αξιώσει γύρω στα 15.000.000 λίρες για να τον αφήσει ελεύθερο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία είναι με το ενάμισυ πόδι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (θα γίνει στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας), με τον Καπέλο να μην διατηρεί πάντως και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με αρκετούς από τους διεθνείς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ