CHAMPIONS LEAGUE

Ρέντναπ: "Να το καθιερώσουμε"

Ρέντναπ: "Να το καθιερώσουμε"

Ο Χάρι Ρέντναπ στάθηκε στη συνολικά εξαιρετική πορεία της Τότεναμ στη διοργάνωση, επισημαίνοντας πως το στοίχημα για τους "σπερς" από δω και πέρα είναι να εξασφαλίσουν μια σταθερή και ανάλογα καλά παρουσία στο Champions League.

Όταν έχεις να ανατρέψεις ένα εις βάρος σου 4-0 και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ, και να μην το κάνεις, δεν θα σου ζητήσει και κανείς το λόγο.

Γι αυτό και ο Ρέντναπ δεν είχε διάθεση να αναλωθεί στην ανάλυση αυτού καθαυτού του παιχνιδιού, αλλά αναφέρθηκε γενικότερα στο όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε τη φετινή χρονιά η "σταχτοπούτα" του Λονδίνου.

" Ήταν εξαιρετικό. Ήταν μια σπουδαία σεζόν. Συμμετοχή στο Champions League, πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Πρέπει να το κρατήσουμε για να προχωρήσουμε από δω και μπρος", τόνισε ο Άγγλος κόουτς.

" Αυτό που πρέπει να κάνουμε τα επόμενα χρόνια είναι να δούμε πώς η Τότεναμ θα μπορεί κάθε χρόνο να διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στο Champions League. Δε λέει κάτι να το κάνεις μια φορά και να μην το ξανακάνεις. Πρέπει να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι".

" Αυτό είναι που θέλουμε, να 'μαστε εδώ κάθε χρόνο όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δε βλέπω το λόγο που η Τότεναμ δεν μπορεί να το κάνει αυτό".

Ερωτώμενος αν θα άλλαζε η εικόνα του αγώνα σε περίπτωση που δινόταν κάποιο από τα πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Άγγλοι, ο Ρέντναπ είπε: " Ίσως και να άλλαζε. Ήταν δύσκολο εξ αρχής να κάνεις κάτι με το 4-0 στις πλάτες σου, αλλά θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά".

" Ήταν ένας ωραίας ποδοσφαιρικός αγώνας. Ήταν μια μεγάλη βραδιά. Μια φανταστική εμπειρία για τον καθένα μας και απολαύσαμε κάθε λεπτό αυτής της περιπέτειας", επεσήμανε ο 64άχρονος τεχνικός.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ