ΑΓΓΛΙΑ

Ρέντναπ: "Περιμένω τον Μπέκαμ με ανοιχτές αγκάλες"

Ρέντναπ: "Περιμένω τον Μπέκαμ με ανοιχτές αγκάλες"
Ρέντναπ Μπέκαμ

Ο Χάρι Ρέντναπ δήλωσε πως θέλει τον Μπέκαμ στην Τότεναμ και τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν "τρελαθεί" να γράφουν δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους LA Galaxy ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και όπως είναι λογικό τα αγγλικά ΜΜΕ τον φέρνουν συνεχώς κοντά σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Η προοπτική της Τότεναμ ωστόσο φαίνεται πως είναι εφικτή περίπτωση μετά τις δηλώσεις του προπονητή των "πετεινών" Χάρι Ρέντναπ.

Ο έμπειρος κόουτς είπε πως περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον 36χρονο μέσο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

"Αν θέλει να έρθει ο Ντέιβιντ πίσω τον περιμένω με ανοικτές αγκάλες. Είναι ακόμα σε κακό επίπεδο για να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποτέ το παιχνίδι του δεν είχε να κάνει με την ταχύτητα και την δύναμη, οπότε δεν θα υπάρξει θέα. Η ποιότητα του είναι τεράστια και θα βοηθήσει με τις "μαγικές" του πάσες", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, αφού τον χειμώνα τον είχα στις προπονήσεις για να κρατηθεί σε καλή φόρμα. Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Αξίζει το βάρος του σε χρυσό και μακάρι να έρθει".

Μετά από όλα αυτά φαίνεται δύσκολο να μην πάει ο Μπέκαν στην Τότεναμ...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ