CHAMPIONS LEAGUE

Ρέντνιτς: "Να τιμωρηθεί η Λάτσιο"

Ρέντνιτς: "Να τιμωρηθεί η Λάτσιο"
Ρέντνιτς

Ο Ρέντνιτς πιστεύει σε τιμωρία της Λάτσιο για τη συμπεριφορά των οπαδών εναντίον του Ν'Ντιογέ

Επίσης καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του φιλικού έκαναν φασιστικές χειρονομίες και κάθε φορά που ακούμπαγε τη μπάλα ο Νταμέ έκαναν την γνωστή ρατσιστική ιαχή που ακούγεται κατά καιρούς στα γήπεδα. Οι οπαδοί της Λάτσιο εξάλλου είναι γνωστοί για τα ακροδεξιά τους αισθήματα.
Ο Μιρτσέα Ρέντνιτς, προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, σε συνέντευξη που έδωσε σε ρουμάνικο site (express), τόνισε πως η UEFA θα ξεκινήσει έρευνα για το σκάνδαλο ρατσισμού απέναντι στο πρόσωπο του Ν'Ντιογέ, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να επιφέρει την τιμωρία στον Ιταλικό σύλλογο.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει στις τάξεις της δύο μαύρους ποδοσφαιριστές, τον Ζε Καλάνγκα και τον Γκεόργκε Μπλέι. Ωστόσο ο Μιρτσέα Ρέντνιτς είναι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές του δεν θα έχουν πρόβλημα, ούτε θα επηρρεαστούν από τις υπερβολές των οπαδών της Λάτσιο.

Όπως και να'χει η UEFA έχει μεγάλη ευαισθησία για το θέμα του ρατσισμού και πρέπει οπωσδήποτε να κινήσει τις διαδικασίες ώστε η Λάτσιο να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις αηδιαστικές πράξεις των άνανδρων οπαδών της.




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ