SERIE A

Ρεσιτάλ από Κόμο: Έταξε μπίρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στον αγώνα του δεύτερου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων

Ρεσιτάλ από Κόμο: Έταξε μπίρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στον αγώνα του δεύτερου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων
PRINT SCREEN

Η Κόμο έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τη φιλοξενία της οποίας έτυχε στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" τόσο η ομάδα όσο και οι οπαδοί της στο ματς με την Νάπολι και υποσχέθηκε μία μπύρα σε κάθε φίλο των παρτενοπέι στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Η Κόμο ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Νάπολι στο πρώτο 45λεπτο, στον αγώνα των δύο ομάδων για την 7η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ανακόψει τη φόρα της αντιπάλου της και ηττήθηκε με 3-1, αποτέλεσμα που επέτρεψε στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρά τη στενοχώρια από την ήττα, η διοίκηση της Κόμο φρόντισε να κλέψει την παράσταση λίγα 24ωρα αργότερα, αφού εξέδωσε ανακοίνωση την Δευτέρα (7/10) και ανακοίνωσε δημόσια πως θα προσφέρει δωρέαν από μία μπύρα σε κάθε τιφόζι της Νάπολι που θα βρεθεί στο γήπεδό της στο αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου.

"Η Κόμο θα ήθελε να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες της στη Νάπολι και τους οπαδούς της για την υπέροχη επίδειξη αθλητισμού μετά από τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής.

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο Μαραντόνα και η αντίδραση των δύο οπαδών μετά τον αγώνα ήταν απαράμιλλη, γι' αυτό η Κόμο θα χαρίσει μια μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο εκτός έδρας ματς που θα δώσουν στο στάδιο Giuseppe Sinigaglia τον Φεβρουάριο του 2025", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ