ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ρέστα" για επιθετικό

"Ρέστα" για επιθετικό
σαχα

Mεταγραφικό γαϊτανάκι για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Φήμες για Σαχά

Οι "πράσινοι" κατάφεραν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με την απόκτηση του πρώην "ερυθρόλευκου" Λέτο αλλά και την συμφωνία με τον πιο ολοκληρωμένο Έλληνα παίκτη τον Κώστα Κατσουράνη. Οι δύο παίκτες αναμένεται να δώσουν ποιότητα στην αριστερή πλευρά και στο κέντρο της ομάδας. Η μεταγραφική ρελάνς των "πρασίνων" αναμένεται να έχει και συνέχεια με την αναζήτηση ικανού επιθετικού, που θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο και θα εντυπωσιάσει ως όνομα, όπως των Κατσουράνη και Λέτο.
Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Αγγλία φούντωσε τα σενάρια για επιθετικούς μεταγραφικούς στόχους των "πρασίνων". Τα ονόματα που ακούγονται και έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πολλά.

Φήμες από το νησί αναφέρουν για ενδιαφέρον όσον αφορά τους Τζον Κάριου και ο Αφόνσο Άλβες που αγωνίζονται σε Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τα όνοματα του Λουίς Σαχά και Αμρ Ζακί, προστέθηκαν στην λίστα των επιθετικών που ενδιαφέρουν τον Τεν Κάτε.

Ο Σαχά βρίσκεται υπό παραχώρηση από την Έβερτον. Το κασέ του Γάλλου είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ τρία εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, επιθυμία του Γάλλου είναι να παραμείνει στην Αγγλία. Ανεπιβεβαίωτο είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμρ Ζακί, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, έχει δεχτεί επίσημη πρόταση απόκτησης. Ο Αιγύπτιος πέτυχε 10 γκολ στον πρώτο γύρο και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Γουίγκαν την φετινή σεζόν.

Ψηλά στην λίστα Κάριου και Άλβες

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι Κάριου και Σισέ. Ο Νορβηγός Κάριου κοστολογείται γύρω στα 10 εκατ. ευρώ και από το 2007 αγωνίζεται στην Άστον Βίλα. Σε 70 συμμετοχές έχει 27 γκολ ενώ πριν την μετακίνηση του στους "χωριάτες" είχε φορέσει την φανέλα των Βαλερένγκα, Ρόζενμποργκ, Βαλένθια, Ρόμα, Μπεσίκτας και Λυών.

Ο Κάριου βρίσκεται ψηλά στην λίστα των επιλογών του Τεν Κάτε, όπως και ο Αφόσνο Άλβες της Μίντλεσμπρο. Ο Βραζιλιάνος φορ 28 ετών, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φορ περιοχής όσο και στα πλάγια. Η εξαιρετική χρονιά που είχε με την Χέρενφέιν το 2006-07 με 34 γκολ σε 31 αγώνες, αλλά και τα επτά γκολ στον αγώνα Χέρενφέιν-Χεράκλες 9-0, έπεισε τους ιθύνοντες του Αγγλικού συλλόγου να δείξουν ενδιαφέρον και να τον φέρουν στο "Ρίβερσάιντ". Η χρονιά του με την "Μπόρο" ήταν κακή καθώς υποβιβάστηκε και ο ίδιος είχε 4 γκολ σε 31 συμμετοχές. Το ύψος της μεταγραφής του αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Μπoμπό και Σισέ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει τον μεταγραφικό ντόρο των τελευταίων ημερών και στην πράσινη λίστα βρίσκονται οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μπομπό.

Ο Γάλλος επιθετικός της Σάντερλαντ αποτελεί επιθυμητό στόχο, αλλά παράλληλα και μία δύσκολη περίπτωση για έναν παίκτη με περγαμηνές και πολύ ακριβό. Ο Σισέ έχει συνηθίσει να κάνει την διαδρομή Αγγλία-Γαλλία και αντίστροφα αφού ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ, το 2004 πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ, συνέχισε την καριέρα του στην Μάρσέιγ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Σάντερλαντ έχοντας 35 συμμετοχές και 10 γκολ.

Ο Σισέ έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην Αγγλία και πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τότεναμ έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο η πιθανότητα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με μία πολύ καλή οικονομική πρόταση πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Όσον αφορά τον Μπομπό, ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την μάχη παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης. Ο Βραζιλιάνος απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές για την επίθεση της ομάδας. Το ενδιαφέρον είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς ευτυχή κατάληξη για τους "πράσινους". Το ποσό των 7 εκατ. ευρώ αποτελεί απαγορευτικό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει μέχρι πέντε εκατομμύρια ευρώ.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ