ΑΡΗΣ

Ρίχνει άγκυρα ο Αβραάμ

Ρίχνει άγκυρα ο Αβραάμ
παπαδοπουλος

Στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να κλείσει το θέμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Η επέκταση αυτή δεν έγινε την περασμένη Τρίτη για το λόγο ότι είχε προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του Παπαδόπουλου Ενδιαφέρον για το οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, είχε φροντίσει να ενημερώσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Από εκείνο το σημείο ωστόσο οι δυο τους είχαν φροντίσει να συμφωνήσουν προφορικά για την επέκταση της συνεργασίας τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για αύριο.
Σε περίπτωση λοιπόν που δεν αλλάξει κάτι μέχρι αύριο το μεσημέρι τότε ο Αβραάμ Παπαδόπουλους θα παραμείνει κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης" επεκτείνοντας το υπάρχον συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης που είναι μέχρι το 2009 μέχρι το 2013. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, από το βράδυ της Πέμπτης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητά πώλησή του στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως νωρίτερα πριν από δέκα μέρες είχε απαντήσει αρνητικά σε σχετική πρόταση των "ερυθρολεύκων" χαρακτηρίζοντάς την ως αστεία. Αυτό που απομένει να φανεί αν θα αλλάξει κάτι στις επόμενες ώρες την στιγμή που το σίριαλ οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Αν δηλαδή επισημοποιηθεί η φημολογία για μπάσιμο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρόταση στην ΠΑΕ Άρης ύψους 3.000.000 ευρώ.

Κι ενώ πλησιάζει η "πρώτη" για την νέα χρονιά, οι αφίξεις στην Θεσσαλονίκη είναι να ξεκινήσουν από την Τετάρτη, ο Φρανθίσκο Χαβίτο παντρεύτηκε χθες το απόγευμα την εκλεκτή της καρδιάς του Ιζαμπέλ σε ένα χωριό της Εξτρεμαδούρας από το οποίο κατάγονται και οι δύο.

Τις τελευταίες μέρες εξάλλου από πλευράς της ΠΑΕ Άρης γίνονται καθημερινά επαφές με δύο επιθετικούς και δύο μέσους από τους οποίους θα επιλεγεί ένας για κάθε μία θέση. Επικρατέστερο σενάριο είναι ο επιθετικός να είναι από την Λατινική Αμερική αν και οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο.

Κατά τα άλλα στην ΠΑΕ Άρης για την θέση του τερματοφύλακα προτάθηκε ο 31χρονος διεθνής Σέρβος Ράντιτσα Ίλιτς ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στο ρόστερ της ΟFΚ Μπέογκραντ. Για την θέση του τερματοφύλακα όπως είναι γνωστό έχει ακουστεί και το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη του ΟΦΗ. Τέλος ο Βραζιλιάνος Μάρκο Αουρέλιο δεν αποκλείεται τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ