ΙΩΝΙΚΟΣ

"Ρίχνουν" τους τόνους παρά την μεγάλη νίκη

"Ρίχνουν" τους τόνους παρά την μεγάλη νίκη
πανηγυρικο

Να ρίξουν τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη επί της Καβάλας, θέλουν στον Ιωνικό. Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Χατζής

H νίκη επί της Καβάλας, μπορεί να έφερε αισιοδοξία και ικανοποίηση στις τάξεις του Ιωνικού, όμως ο Νίκος Γκουλής, στηνν ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, φρόντισε να ρίξει τους τόνους, επαναφέροντας στο... έδαφος, τους ποδοσφαιριστές του:
"Σας συγχαίρω για την προσπάθεια και για τη μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς βρισκόμαστε ακόμη στα μισά της διαδρομής και απαιτείται σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είμαστε ταπεινοί ως άνθρωποι και αθλητές και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό που έχουμε καθιερώσει από την αρχή της σεζόν. Η χαλαρότητα, ο εφησυχασμός και ο πρόωρος ενθουσιασμός απαγορεύονται, καθώς μετά από ένα δύσκολο ματς ακολουθεί ένα ακόμη δυσκολότερο. Η συγκέντρωσή μας πρέπει να βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζουμε πίσω, αλλά μπροστά μας, όπου μας περιμένει ένας αγωνιστικός γολγοθάς. Συνεχίζουμε τη δουλειά με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους"

.

Στo καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Χατζής, που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τραυματίας, μπήκε από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου, όταν ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νεάπολης τον Εθνικό. Αντίθετα, απών θα είναι και πάλι ο Σάκης Γκόγκας, που υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε περίπου 10 ημέρες.

Τέλος, από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώθηκαν οι αριθμοί που θα έχουν στις φανέλες τους οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Μίνγκας πήρε το 77, ο Μαναριώτης το 93 και ο Τσολακούδης το 13.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ