LA LIGA

Ριέρα:"Δεν θέλω να βρίσκομαι στον πάγκο"

Ριέρα:"Δεν θέλω να βρίσκομαι στον πάγκο"
Ριέρα

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο μέσος της Εσπανιόλ Άλμπερτ Ριέρα για το γεγονός ότι δεν παίζει βασικός στα τελευταία ματς

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για την Εσπανίολ καθώς μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ήταν κοντά στις θέσεις που οδηγούσαν στο Τσάμπιονς Λινγκ της επόμενης περιόδου, στα τελευταία ματς όμως δείχνει να έχει πέσει λίγο η απόδοση της πέφτοντας στην έκτη θέση.
Ένας από τους παίκτες που "πλήρωσαν" αυτή την πτώση της ομάδας είναι ο αριστερός χαφ της Εσπανίολ Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος δηλώνει δυσαρεστημένος από το γεγονός αφού στον πρώτο γύρο ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

" Ναι είναι γεγονός ότι και πάλι έγινα αλλαγή κάτι που δεν μου άρεσε πολύ αλλά δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που το κάνουν θέμα, γιατί ξέρω ότι μόνο στον εαυτό μου μπορώ να κάνω κακό έχοντας μια άσχημη αντίδραση", ξεκίνησε ο 28χρονος μέσος και συνέχισε.

" Βέβαια στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα αγωνίζεσαι βασικός σε όλα τα ματς γι' αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν είμαι στις πρώτες επιλογές του προπονητή μου τελευταία, πάντως δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό γιατί θέλω να πάω στο EURO το καλοκαίρι".

Το όνομα του Ριέρα "έπαιξε" πολύ το Γενάρη καθώς δημοσιεύματα τον έφερναν μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που τελικά δεν έγινε αλλά πολλοί ισχυρίζονται ότι ίσως συμβεί μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.






TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ