ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ριέρα: "Να παίξω με Μακάμπι"

Ριέρα: "Να παίξω με Μακάμπι"
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Άλμπερτ Ριέρα να πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα" στο φιλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως ζει και αναπνέει για το επίσημο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως νιώθει βαριά τα πόδια του και δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%, όμως παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στον επαναληπτικό των προκριματικών του Europa League στο Ισραήλ.

"Είναι παιχνίδι προετοιμασίας. Έχουμε μία νέα ομάδα και αυτό που έχει σημασία είναι να παίζουμε και να μπούμε στον ρυθμό. Το σημαντικό είναι να πάρουμε λεπτά συμμετοχής. Εδώ και δύο μέρες δουλεύω σκληρά. Το σημαντικό είναι ότι να παίρνουμε λεπτά συμμετοχής.

Ελπίζω να είμαι έτοιμος την Πέμπτη. Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά, για το πόσο έτοιμος είμαι. Νιώθω κουρασμένος. Έκανα δέκα μέρες προπονήσεις με την Λίβερπουλ, άλλες δύο με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι βαριά τα πόδια μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά θα κοιτάξω να δουλέψω στις προπονήσεις για να παίξω. Σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης και θα είναι δύσκολα για εμάς, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίζουν"
, δήλωσε το νέο μεταγραφικό αστέρι του Ολυμπιακού.

Λίνεν: "Πρέπει να προσέχουμε με Μακάμπι"

Οι Πειραιώτες έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα, όμως το μυαλό τους ήταν και είναι στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από την πλευρά του μάλιστα ο Λίνεν ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στο Ισραήλ.

Για το φιλικό με τον Αστέρα: "Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραν λεπτά συμμετοχής παίκτες όπως οι Αβραάμ, Ριέρα, Ιμπαγάσα και Τοροσίδης".

Για το ντεμπούτο με τον Ριέρα: "Έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας, έκανε δυο εβδομάδες στη Λίβερπουλ, μετά σταμάτησε λόγω των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για 4-5 μέρες και δεν είναι έτοιμος".

Για το αν θα παίξει ο Ιμπαγάσα με Μακάμπι: "Θα δούμε. Έχουμε 2-3 προπονήσεις ακόμα, υπό άλλες συνθήκες ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες μαζί μας, δεν θα έπαιζαν 45' και 60 λεπτά".

Για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών:
"Δεν ξέρω τι αποφάσεις έχουν παρθεί, σίγουρα όμως κάποιοι θα πάνε δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια".

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, έχουμε προβάδισμα ενός γκολ, αλλά άμα δεχτούμε ένα και δεν σκοράρουμε θα μείνουμε έξω, οπότε πρέπει να προσέχουμε. Πιστεύω πάντως ότι θα βρούμε περισσότερους χώρους".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο Ισραήλ:
"Έχουμε 2-3 μέρες ακόμα για να δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παίξει ο Μιραλάς".

Για την... αφλογιστία των επιθετικών:
"Το πιο σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα και όχι αν θα σκοράρουν οι επιθετικοί, για μένα αν σκοράρει ο Ρόμενταλ ή ο Ριέρα θεωρούνται και αυτοί επιθετικοί".

Είκοσι μέρες χωρίς Μιραλάς

Οι προβλέψεις των γιατρών τελικά επιβεβαιώθηκαν και ο Κέβιν Μιραλάς θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες.

Ο Βέλγος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό μηρό, από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έτσι λοιπόν, ο Έβαλντ Λίνεν θα πρέπει να καταστρώσει σχέδια δίχως τον Μιραλάς, τόσο για το εκτός έδρας ματς με τους Ισραηλινούς όσο και για το επόμενο 20ήμερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ