EUROPA LEAGUE

Ρίκετς: "Δεν είμαι κλέφτης"

Ρίκετς: "Δεν είμαι κλέφτης"
Ρίκετς

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπλεγμένος σε στημένο αγώνα με συμπαίκτες αλκοολικούς, ενώ κατηγορήθηκε πως έκλεβε συμπαίκτες του στην Άρσεναλ!

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στους όμιλους του Europa League με Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν και την Σάμροκ Ρόβερς. Μάλιστα μέσα στις 20 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα από την Ιρλανδία η οποία έχει έναν ποδοσφαιριστή με μία απίστευτη ιστορία.

Μιλάμε για τον 28χρονο μέσο Ρόχαν Ρίκετς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το αμαρτωλό παρελθόν του, τα προβλήματα όταν έπαιζε στην Άρσεναλ κι ένα στημένο παιχνίδι.

Ο Ρίκετς λοιπόν μίλησε αρχικά για τις κακές του επιλογές:

"Σίγουρα δεν έκανα και τις καλύτερες των επιλογών τόσο στην καριέρα μου όσο και στον κοινωνικό μου κύκλο. Φυσικά δεν μου φταίει κανείς, παρά μόνο ο εαυτός μου. Όταν πήγα στον Καναδά το 2008 και διάβασα τι έλεγαν για εμένα κι έγινα πιο σοφός και πιο ήρεμος", είπε κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της ζωής του.

Στη συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτικός και μίλησε για το εφιαλτικό πέρασμα από την Ουγγαρία και την Μολδαβία:

"Στο τέλος κατέληξα στην Ουγγαρία. Ήταν πραγματικά εφιαλτικές οι στιγμές. Ο προπονητής δεν με ήθελε, ενώ το μέρος ήταν χάλια. Μάλιστα στο τέλος δεν με πλήρωσαν με όσα είχαμε συμφωνήσει. Πριν καταλάβω τι έγινε πήγα στην Μολδαβία και είδα απίστευτα πράγματα.

Πριν από κάθε αγώνα οι συμπαίκτες μου ήταν μεθυσμένοι, αφού έπιναν 5-6 ποτήρια αλκοόλ και ταυτόχρονα κάπνιζαν. Το πιο αστείο είναι ότι καθόμουν σε συμβούλια για στημένους αγώνες! Ήταν ενδιαφέρον και διασκεδαστικό να ακούω τι συνέβαινε. Ήθελαν να μας βοηθήσουν να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως στο τέλος δεν τα βρήκαμε με τους αντιπάλους λόγω των πριμ.

Στο τέλος έμαθα ότι 1-2 παιχνίδια ήταν στημένα και ότι τρεις παίκτες είχαν "πιαστεί". Τα ίδια βέβαια έζησα και στην Ουγγαρία με τον προπονητή να μας λέει ποιοι αγώνες ήταν στημένοι"!

Ψύρισε τον Ανρί!

Στη συνέχεια ο Ρίκετς απάντησε σε ερωτήσεις από την εποχή που έπαιζε στην Άρσεναλ. Τότε όλοι στην Αγγλία τον κατηγορούσαν πως έκλεβε τους συμπαίκτες του και μάλιστα είχε γίνει σάλος όταν χάθηκε το κινητό τηλέφωνο του Ανρί!

"Σε κάποια φάση μπλέχτηκα και σε ένα σκηνικό στην Αγγλία. Χάθηκε ένα κινητό και αμέσως όλα τα φώτα έπεσαν σε εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως. Έπαιρνα καλά χρήματα, γιατί να κλέψω ένα κινητό; Όποτε έβγαινα στον δρόμο ο κόσμους μου φώναζε: "Εσύ πήρες το κινητό του Ανρί" ή "Εσύ ψύρισες τον κινητό του Μπέργκαμπμ", ήταν πραγματικά δύσκολες στιγμές".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ