ΑΕΚ

Ριμπάλτα: "Απόλυτα σύμφωνος με το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο Ηλιόπουλος, να χτίσουμε έναν σύλλογο κοντά στα τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ"

Ριμπάλτα: "Απόλυτα σύμφωνος με το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο Ηλιόπουλος, να χτίσουμε έναν σύλλογο κοντά στα τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ"
INTIME

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το VIDEO της παρουσίασης του Χαβιέρ Ριμπάλτα, με τον νέο Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ένωσης να αναφέρεται στη στόχευσή του και στο τι τον έπεισε να αναλάβει το πρότζεκτ της ομάδας.

Από την Τετάρτη (09/10) ο Χαβιέρ Ριμπάλτα αποτελεί τον νέο Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει την αναδόμηση και τον εκμοντερνισμό του αγωνιστικού τμήματος.

Την Παρασκευή το απόγευμα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το VIDEO της παρουσίασης του έμπειρου στελέχους, με τον 44χρονο στις πρώτες του δηλώσεις να αναφέρεται στην επιδίωξή του στο καινούργιο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ δεν παρέλειψε σταθεί και στην ευθυγράμμιση των πλάνων του με το όραμα του Μάριου Ηλιόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

"Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου (Director of Football) της ΠΑΕ ΑΕΚ και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

Ο 44χρονος Ισπανός… σήκωσε μανίκια από την πρώτη στιγμή που αφίχθη στην Αθήνα, αρχίζοντας από τα Σπάτα, όπου είχε συνεργασίες με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και γενικά όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χθες το απόγευμα ήρθε η ώρα να επισκεφτεί για πρώτη φορά και τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους της OPAP Arena.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV τόνισε: "Είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Θέλουμε να "χτίσουμε" ένα σύλλογο πιο κοντά στα τοπ Ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ. Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε!

Vamos AEK!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ