ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ριμπερί:"Δεν μπορώ να μιλήσω για την Ρεάλ"

Ριμπερί:"Δεν μπορώ να μιλήσω για την Ρεάλ"
ριμπερί

Ή διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι ο Φρανκ Ριμπερί δεν πωλείται, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης έδωσε νέα διάσταση στο φλερτ με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε άδεια από τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου να μην ταξιδέψει στην προετοιμασία της ομάδας λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
Στην κλινική όπου βρέθηκε για εξετάσεις τον εντόπισε δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας "AS" ο οποίος όταν τον ρώτησε αν θα πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος απάντησε:" Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη γι΄αυτό".

Η "Βασίλισσα" προσφέρει 55εκ. ευρώ στην Μπάγερν για την απόκτηση του Ριμπερί η οποία απορρίφθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο μπορεί να αποχωρησει τη νέα σεζόν με ένα ποσό από 16 μέχρι 22.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2010, εκμεταλλευόμενος την νομοθεσία της FIFA (άρθρο 17).

Σύμφωνα με το άρθρο ένας παίκτης ηλικίας 23 μέχρι 28 ετών έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το σύλλογο στον οποίο ανήκει, από τη στιγμή που έχει εξαντλήσει τα τρία χρόνια από το τετραετές ή πενταετές συμβόλαιό του, με τον Ριμπερί να ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα έχει συμπληρώσει τρία χρόνια στους Βαυαρούς.




TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ