ΑΓΓΛΙΑ

Ρίο: "Ντροπή στους οπαδούς μας"

Ρίο: "Ντροπή στους οπαδούς μας"
ασλει κοουλ

Μερίδα Άγγλων οπαδών αποδοκίμασαν τον Άσλεϊ Κόουλ και ο Φέρντιναντ τόνισε ότι θα πρέπει να ντρέπονται

Ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος λόγω της απουσίας του Τζον Τέρι ήταν αρχηγός, τόνισε με δηλώσεις του ότι αυτοί οι οπαδοί θα πρέπει να ντρέπονται για αυτό που έκαναν, ενώ η ίδια η ομοσπονδία με ανακοίνωσή της τους χαρακτήρισε... τρελούς.
"Είναι τρελό μερίδα των οπαδών μας να αποδοκιμάζουν έναν δικό μας παίκτη", τόνισε ο εκπρόσωπος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. "Ξέραμε ότι η επιστροφή στο Γουέμπλεϊ μπορεί να μας έφερνε τέτοια προβλήματα. Για αυτό ο Καπέλο ζήτησε από του οπαδούς να μας υποστηρίξουν. Είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπος που πήγαν στο γήπεδο".

Ο Ρίο Φέρντιναντ τόνισε από την πλευρά του: "Σου αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα, αλλά θέλω να πιστεύω πως η πλειοψηφία των οπαδών τον χειροκροτούσαν και προσπαθούσαν να τον εμψυχώσουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν πήγαν σπίτι και ένιωσαν ντροπή και ελπίζω να μην το ξανακάνουν".

Ο συμπαίκτης του Κόουλ στην Τσέλσι τον υποστήριξε λέγοντας πως είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στον πλανήτη. "Είναι κάτι αρνητικό, καθώς κατά την άποψή μου ο Άσλεϊ Κόουλ είναι από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο".

Ο στράικερ της Πόρτσμουθ, Ζερμέν Ντεφόε, σχολίασε: "Ξαφνιάστηκα πολύ. Ο Άσλεϊ για μένα είναι από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς στον κόσμο. Είναι τόσο σταθερός για πολλά χρόνια. Ήταν λίγο σκληρό".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ