ASTERAS AKTOR

Ρίος: "Θα αφήσω το σημάδι μου"

Ρίος: "Θα αφήσω το σημάδι μου"
ριος

Ο Λιονέλ Ρίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης και πιθανόν την σημαντικότερη μεταγραφή της ομάδας.

Ο παίκτης αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε ότι δεν γνωρίζει πολλά για τον Aστέρα, ωστόσο, δηλώνει ανυπόμονος να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον.
" Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα. Θα μάθω περισσότερα κατά την διάρκεια του ταξιδιού μου. Ο ατζέντης μου έχει επισκεφτεί πολλές φορές την ελληνική πόλη και θα μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα, τη χώρα και το περιβάλλον που θα ζήσω.

Αυτό που ξέρω αυτή τι στιγμή είναι το γεγονός ότι θα συναντήσω ένα οικείο περιβάλλον, αφού στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Αργεντίνοι παίκτες, ενώ ο προπονητής είναι συμπατριώτης μου. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του στην Αργεντινή. Έπαιξα βεβαίως πολλές φορές απέναντι του. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός στην δουλειά του.

Ελπίζω αυτή την φορά να προσαρμοστώ καλύτερα σε ομάδα μακριά από την χώρα μου. Πάω στον Αστέρα να αφήσω το σημάδι μου. Θα υπογράψω τετραετές συμβόλαιο και θέλω να ζήσω πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να αγωνιστώ σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τον Αστέρα



".

Η αποστολή με Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λάρισα (4.45 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές: Ματίας Ντεγκρά, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρικάρντο Εστέβες, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Οράσιο Καρντόσο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικοντζί Ουντόζι, Λούκας Βίλτσες, Έντερ, Βαγγέλης Καούνος και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.






TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ