ΑΡΗΣ

Ρήξη χιαστών ο Ηρακλής

Ρήξη χιαστών ο Ηρακλής

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Άρη για τον τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή στο φιλικό με την Ρόμα στο Ολίμπικο επιβεβαιώθηκαν καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατό του.

Τελικά ο Ανδρέας Ηρακλής δεν γλίτωσε την ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατό του απόρροια του τραυματισμού του στο φιλικό του Άρη κόντρα στην Ρόμα στο Ολίμπικο το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε σήμερα ο 22χρονος μπακ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 5-6 μήνες σύμφωνα και με την πρώτη εκτίμηση ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής.

Η επέμβαση του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα ή το αργότερο την επόμενη και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργώ δράση τον Φεβρουάριο του 2013.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Εργοτέλη απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του Άρη για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Νίκου Κατσικοκέρη με αποτέλεσμα να γίνεται στροφή στον Αριστείδη Σοϊλέδη της Δόξας Δράμας.

Χωρίς ωστόσο να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής των «μαυραετών» που απασχολεί τον Μάκη Κατσαβάκη και την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Άγγελο Σικαλιά. Με αμφότερους να έχουνε συμβόλαιο και πέρσι να είχανε προπονητή τους τον Σερραίο τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσο για την περίπτωση του Κατσικοκέρη, με τον εκπρόσωπο του οποίου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε έρθει σε συμφωνία την περασμένη εβδομάδα, η πρότασή της στην διοίκηση του Εργοτέλη ήταν συγκεκριμένη.

Το ποσό των 70.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές με την ομάδα του Ηρακλείου να είχε ζητήσει αρχικά 200.000 ευρώ και στην συνέχεια να κατέβηκε στις 100.000 ευρώ αλλά όπως αποδείχθηκε όχι πιο κάτω.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ