ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ρόδρι: "Θα ήταν όνειρο η Χρυσή Μπάλα, παίκτες που σημάδεψαν μία εποχή δεν την κέρδισαν λόγω Μέσι-Ρονάλντο"

Ο Ρόδρι πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σέφιλντ για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ρόδρι πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σέφιλντ για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Ρόδρι αναφέρθηκε στην επικείμενη απονομή της Χρυσής Μπάλας, με τον ίδιο δηλώνει πως τον ενθουσιάζει η προοπτική να κερδίσει, ωστόσο αναγνωρίζει ότι αρκετοί ιστορικοί παίκτες στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν τα κατάφεραν.

Η ημερομηνία της απονομής της Χρυσής Μπάλας ολοένα και πλησιάζει (28/10) και ο Ρόδρί, όντας ένας από τους διεκδικητές του βραβείου, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να την κερδίσει. Ο Ισπανός τονίζει ωστόσο ότι η μαγική περίοδος της κυριαρχίας των Μέσι και Ρονάλντο στέρησε αυτό το βραβείο από τεράστιους παίκτες όπως οι Τσάβι και Ινιέστα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε: "Θα ήταν όνειρο για μένα να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα, θα ήταν πηγή υπερηφάνειας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε: "Αν ο Ρόδρι πρόκειται να την κερδίσει, πώς, για παράδειγμα, δεν το κέρδισε ο Ινιέστα ή ο Τσάβι;".

"Εν μέρει, συμφωνώ. Ήταν παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή, μερικοί από τους καλύτερους στην ιστορία, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ανήκαν στη γενιά του Λιονέλ Μέσι/Κριστιάνο Ρονάλντο. θα ήταν πηγή υπερηφάνειας για μένα και τη χώρα μου να το κερδίσω.

Στο δρόμο οι άνθρωποι μου λένε, θα κερδίσεις τη Χρυσή Μπάλα, το αξίζεις. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι είμαι ήδη νικητής!

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μου λένε αυτά τα πράγματα, είναι απίστευτο... Για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ αυτό".

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ