ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χούμελς από τους τζιαλορόσι

Dortmund's Mats Hummels celebrates at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Paris Saint-Germain and Borussia Dortmund at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, May 7, 2024. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Ματς Χούμελς. @2024 LEWIS JOLY/AP IMAGES

Η Ρόμα επισημοποίησε την απόκτηση του Ματς Χούμελς, με τον Γερμανό αμυντικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τους "Ρωμαίους".

Η Ρόμα προχώρησε σε μία πολύ σημαντική προσθήκη με την απόκτηση του Ματς Χούμελς. Είχε επιτευχθεί νωρίτερα προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο παίκτης ταξίδεψε έως τη Ρώμη και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους με τους "τζιαλορόσι".

Η ιταλική ομάδα κάλυψε με αυτό τον τρόπο το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κρις Σμόλινγκ στην Αλ Φάιχα, αποκτώντας έναν κεντρικό αμυντικό γεμάτο εμπειρία που παρά τα 35 του έτη συνεχίζει ακόμα να στέκεται με επάρκεια στο υψηλότερο επίπεδο, όπως απέδειξε την προηγούμενη σεζόν με τη συμμετοχή του στον τελικό του Champions League με τη Ντόρτμουντ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο ίδιος πέρυσι μέτρησε με τους Βεστφαλούς 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και 4 τέρματα.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ