ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αποδέχτηκε την πρόταση-χρυσάφι της Αλ Κουαντσία ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποδέχτηκε εν τέλει την πρόταση της Αλ Κουαντσία.

Έτοιμος για τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος απάντησε θετικά τελικά στην τεράστια πρόταση της Αλ Κουαντσία και θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τη Ρόμα έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της ομάδας από την Άπω Ανατολή αγγίζει συνολικά το δυσθεώρητο ποσό των 60 εκατομμύριων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ με τα μπόνους που προβλέπονται οι απολαβές μπορεί να εκτοξευτούν στα 75 εκατομμύρια.

Ο Αργεντινός είχε καθυστερήσει να απαντήσει, αφού ο ίδιος ήθελε χρόνο για να αξιολογήσει τις επιλογές του, παρόλα αυτά τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ρόμα να κοιτάξει μπροστά, φαίνεται πως οδήγησαν τον παίκτη να πάρει την απόφαση να αφήσει την Ιταλία μετά από 12 χρόνια.

Την προηγούμενη σεζόν ο Ντιμπλάλα αγωνίστηκε με τους Τζιαλορόσι σε 39 αγώνες, μετρώντας 16 τέρματα και 10 ασίστ, ενώ συνολικά στη διάρκεια της παρουσίας του στην Ιταλία με τις φανέλες των Παλέρμο, Γιουβέντους και Ρόμα, πέτυχε συνολικά 170 γκολ και μοίρασε 82 ασίστ.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ