ΡΟΜΑ

Ρόμα: Καμία απάντηση του Ντιμπάλα στους Σαουδάραβες

Roma's Paulo Dybala looks on during a Serie A soccer match between Roma and Lazio, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Ντιμπάλα. @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Αλ Κουαντσία έχει καταθέσει μία τρομερά δελεαστική προσφορά για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να έχει μείνει χαρακτηριστικά στάσιμη έπειτα από την στάση σιγής που έχει κρατήσει ο Αργεντινός.

Σε μία περίεργη κατάσταση βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Πάουλο Ντιμπάλα στη Σαουδική Αραβία, με τον Αργεντινό να μην έχει απαντήσει ακόμη στην πολύ προσοδοφόρα πρόταση της Αλ Κουαντσία, την ώρα μάλιστα που η Ρόμα φαίνεται να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα χωρίς εκείνον στα πλάνα του Ντε Ρόσι.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της ομάδας από την Άπω Ανατολή αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ετησίως για τρία χρόνια και οι τελευταίες ενδείξεις ήθελαν την επίτευξης της μεταγραφής να είναι θέμα χρόνου. Μάλιστα, ο παίκτης έμεινε εκτός ενδεκάδας στην πρεμιέρα της Serie A με την Κάλιαρι, μία κίνηση που για πολλούς φανερώνει την απόφαση των "τζιαλορόσι" να κοιτάξουν μπροστά.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντιμπάλα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη για το ποια θα είναι εν τέλει η επιλογή του. Αυτό λειτουργεί αρνητικά για τους Ρωμαίους, οι οποίοι, έχοντας δεχτεί την ιδέα πως θα πορευτούν στο μέλλον δίχως τον 30χρονο επιθετικό, δεν μπορούν να αναζητήσουν άμεσα αντικαταστάτη στο μεταγραφικό "παράθυρο".

Να σημειωθεί επίσης, πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Ρόμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και ως εκ τούτου υφίσταται παράλληλα ο κίνδυνος να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής για έναν ακόμη χρόνο και να αποχωρήσει αργότερα χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ