ΡΟΜΑ

Ρόμα: Κάνει δικό της τον Ερμόσο από την Ατλέτικο και λέει αντίο στον Σμόλινγκ

Atletico Madrid's Mario Hermoso celebrates after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Madrid's Mario Hermoso celebrates after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez) @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Τη φανέλα της Ρόμα προβάρει πλέον ο Μάριο Ερμόσο, με τους τζαλορόσι να έρχονται σε συμφωνία με τον Ισπανό στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο και να αποχαιρετούν τον Κρις Σμόλινγκ που οδεύει προς την Σαουδική Αραβία.

Λίγο μετά από την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, η Ρόμα προχωράει σε αλλαγή στα μετώπισθεν. Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το νέο πρόσωπο στο κέντρο της άμυνάς της θα είναι ο Μάριο Ερμόσο, με τον Ισπανό στόπερ να μένει ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο από την Ατλέτικο μετά από μία πενταετία στην Μαδρίτη και να μετακομίζει στο "Ολίμπικο" για την ομάδα του Ντανιέλε ντε Ρόσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτέρ του Ιταλού μεταγραφολόγου, ο 29χρονος θα υποβληθεί μέσα στην ημέρα σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2027, στο οποίο υπάρχει όρος που επιτρέπει και στις δύο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους έναν χρόνο νωρίτερα.

Η άφιξη του Ερμόσο στην ιταλική πρωτεύουσα σηματοδοτεί πάντως και μία αποχώρηση για τους Ρόμα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει επίσης ότι ο Κρις Σμόλινγκ αποχωρεί από τους τζαλορόσι και οδεύει προς την Σαουδική Αραβία, με τον 34χρονο Άγγλο στόπερ να έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Αλ Φάιχα του Χρήστου Κόντη.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ