ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Τσάβι ήταν η πρώτη επιλογή πριν από τον Γιούριτς, αλλά απέρριψε την πρόταση των τζαλορόσι

Ρόμα: Ο Τσάβι ήταν η πρώτη επιλογή πριν από τον Γιούριτς, αλλά απέρριψε την πρόταση των τζαλορόσι
Ο Τσάβι μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 1-0 από τη Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική του Champions League @2023 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Η Ρόμα φέρεται να είχε καταθέσει αρχικά πρόταση στον Τσάβι για να αντικαταστήσει τον Ντε Ρόσι, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε και αντ' αυτού ο Ιβάν Γιούριτς ήταν εκείνος που συμφώνησε τελικά με τους τζαλορόσι.

Η απόφαση της αιφνιδιαστικής απόλυσης του Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα, μόλις τέσσερα παιχνίδια μετά την έναρξη της Serie A, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους οπαδούς, εξέλιξη που πήρε τέτοιες διαστάσεις και οδήγησε στην παραίτηση την CEO της Ρόμα Λίνα Σουλούκου.

Παρόλα αυτά, νέα δεδομένα από την υπόθεση αντικατάστασης του Ντε Ρόσι βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτή τη φορά, τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση των Ρωμαίων στον Τσάβι, ο οποίος στη συνέχεια την απέρριψε, γεγονός που οδήγησε στην πρόσληψη του Ιβάν Γιούριτς.

Από τη στιγμή που ο Κροάτης δεν αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της διοίκησης, η "νομιμοποίηση" του στα μάτια των φιλάθλων ως προπονητής της Ρόμα αναμένεται να είναι μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ