ΡΟΜΑ

Ρόμα: Οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν για την απόλυση Ντε Ρόσι μένοντας εκτός "Ολίμπικο" στο πρώτο ημίωρο, κόντρα στην Ουντινέζε

Roma's fans support their team during the Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's fans support their team during the Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Οι οπαδοί της Ρόμα είναι έξαλλοι με την απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και το έδειξε στο ματς με την Ουντινέζε, με τους οργανωμένους να αποφασίζουν να μείνουν εκτός "Ολίμπικο" για τα πρώτα 30 λεπτά.

Η Ρόμα έψαχνε στο ματς με την Ουντινέζε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Serie A όμως σε αυτή την προσπάθεια δεν είχε μαζί της τον κόσμο της, αλλά ουσιαστικά "απέναντί της".

Αιτία η απόφαση της διοίκησης πριν από λίγα 24ωρα να απολύσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και να πάρει στη θέση του τον Ιβάν Γιούριτς, με την Λίνα Σουλούκου να μπαίνει μάλιστα στο στόχαστρο των οπαδών και να αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση της CEO.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα βρήκαν έναν πειστικό τρόπο για να δείξουν τη διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση, μένοντας εκτός "Ολίμπικο" στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης με την Ουντινέζε.

"Δεν σέβεστε τις αξίες μας και τις σημαίες μας. Από απόψε επιστρέφουμε στους παλιούς τρόπους", έγραφε ένα πανό που κρεμάστηκε στο γήπεδο πριν από την έναρξη του ματς, με την Curva Sud να εμφανίζεται στις εξέδρες μετά από το 30' και να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους φωνάζοντας συνθήματα όπως: "Στηρίζουμε μόνο τη φανέλα" και "Η πίστη μας δεν προδίδεται, μισθοφόροι".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ