ΡΟΜΑ

Ρόμα: Παραιτήθηκε η Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου

Ρόμα: Παραιτήθηκε η Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου
INTIME SPORTS

Παρελθόν μετά από ενάμιση χρόνο από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ρόμα αποτελεί η Λίνα Σουλούκου, με τη διοίκηση των Τζαλορόσι να ανακοινώνει το μεσημέρι της Κυριακής (22/09) ότι έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόμα, με τη Λίνα Σουλούκου να υποβάλλει την παραίτησή της στη διοίκηση των Τζαλορόσι, την οποία έκανε και δεκτή, όπως ενημέρωσαν οι Ιταλοί μέσω ανακοίνωσης.

Αυτό φαίνεται να είναι και το τελευταιό κεφάλαιο της σχέσης της μέχρι πρότινος Διευθύνουσας Συμβούλου της Ρόμα με την ομάδα, καθώς ειδικά τα τελευταία 24ωρα είχε μπει στο στόχαστρο των οπαδών των Ρωμαίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" τις τελευταίες δύο ημέρες τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της βρισκόντουσαν υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς του συλλόγου.

Ουσιαστικά, αυτό που χρεώνουν στη Σουλούκου είναι η απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα, μία απόφαση που κατά πολλούς ήρθε μετά από δική της παραίνεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόμα

"Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε το καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ