ΡΟΜΑ

Ρόμα: Συνεχίζουν δυναμικά οι "τζαλορόσι" με την απόκτηση του Ντόβμπικ

Ukraine's Artem Dovbyk celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup 2022 group D qualifying soccer match between Bosnia-Herzegovina and Ukraine, at the Bilino polje stadium in Zenica, Bosnia, Tuesday, Nov. 16, 2021. (AP Photo)
Ukraine's Artem Dovbyk celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup 2022 group D qualifying soccer match between Bosnia-Herzegovina and Ukraine, at the Bilino polje stadium in Zenica, Bosnia, Tuesday, Nov. 16, 2021. (AP Photo) AP PHOTO

Η Ρόμα απέχει ελάχιστα από μία ακόμα δυνατή μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν, με την ιταλική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τη Ζιρόνα για την απόκτηση του Αρτέμ Ντόβμπικ.

Η Ζιρόνα έδωσε τα χέρια με την Ρόμα για τη μετακίνηση του Αρτέμ Ντόβμπικ, με την ιταλική ομάδα να ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα αξιόλογη μεταγραφή μετά από αυτή του Ματίας Σουλέ.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, με το ποσό της μεταγραφής του 27χρονου να ανέρχεται στα 33 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους ο αριθμός μπορεί να αγγίξει τα 36 εκατομμύρια. Μάλιστα, έχει προστεθεί από την ισπανική ομάδα ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Να σημειωθεί πως πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού είχε βρεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου.

Από τη στιγμή που επετεύχθη συμφωνία, ο Ντόβμπικ αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη προκειμένου να περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρωμαίους.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ