ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρόμα: Θέλει δανεικό τον Γκρίνγουντ από τη Γιουνάιτεντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ
Ο Μέισον Γκρίνγουντ @ 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ιανουάριο του 2022 και το μέλλον του είναι αβέβαιο με τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο να ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της με δανεισμό.

Η Ρόμα θέλει να κάνει τον δικό της με δανεισμό τον Μέισον Γκρίνγουντ όπως αναφέρει δημόσιευμα της Sun. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε συνεργαστεί με τον Άγγλο φορ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να τον φέρει στη Ρώμη, αν οι κόκκινοι διάβολοι αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν.

Ο Γκρίνγουντ αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2022, καθώς κατηγορήθηκε ότι χτυπούσε και ασκούσε ψυχολογική πίεση σε πρώην σύντροφό του, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί και μετέπειτα να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η εισαγγελία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για επίθεση στη σύντροφό του, Χάριετ Ρόμπσον.

Το συμβόλαιό του εκπνέει μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Μέχρι στιγμής προπονείται ατομικά, καθώς η Γιουνάιτεντ διενεργεί δική της έρευνα για το συμβάν, ωστόσο το μέλλον του παραμένει ανοικτό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ