ΑΡΗΣ

Ρομπέρζ: "Είμαι ευχαριστημένος στον Άρη"

Ρομπέρζ: "Είμαι ευχαριστημένος στον Άρη"
Ρομπέρζ INTIME SPORTS

Με μεταφραστή τον Μεχντί Ναφτί ο Βαλεντίν Ρομπέρζ τοποθετήθηκε από το αθλητικό κέντρο που βρίσκεται η αποστολή του Άρη στην Ιταλία

" Τώρα μόλις ξεκινήσαμε και βρισκόμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρομπέρζ με τον Γάλλο στην ερώτηση για το πώς περιμένει την δεύτερή του χρονιά στον Άρη είπε: " Προσωπικά θα πω ότι η πρώτη μου χρονιά ήταν δύσκολη και πολύπλοκη. Είχα δυσκολίες και με την γλώσσα αλλά πλέον γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα όπως και την πόλη και θα είναι πολύ καλύτερα για μένα".

Για το ποια θέση του αρέσει να παίζει είπε: " Φυσικά μου αρέσει να παίζω στην φυσική μου θέση ως στόπερ αλλά δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Θα προσπαθήσω να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά. Από εκεί και πέρα το ποιος θα αγωνίζεται θα είναι θέμα του προπονητή. Εγώ θα κοιτώ να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για το ενδιαφέρον ομάδων όπως αυτό αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα από την Γαλλία σχολίασε ότι: " Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Δεν υπήρξε κάποια πρόταση. Υπήρξε ενημέρωση από τον εκπρόσωπό μου και του είπα ότι είμαι ευχαριστημένος στον Άρη και έτοιμος να δουλέψω σκληρά και στην πορεία βλέπουμε".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους του Άρη μετά την απογοήτευσή τους στην περσινή χρονιά τόνισε: " Ελπίζω ότι την ίδια στήριξη που είχαμε πέρσι θα την έχουμε και φέτος με μας να κοιτάξουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας αυτό περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Επίσης κατά την παραμονή της αποστολής στην Ιταλία ο Ντάρσι Νέτο θα παραλάβει το ιταλικό του διαβατήριο που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός την ίδια ώρα που τουρκική ομάδα τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη τις προηγούμενες μέρες για την απόκτηση του Νικόλας Γκαϊτάν της Μπόκα Τζούνιορς ως δανεικού. Η ομάδα της Αργεντινής όμως έδειξε διατεθειμένη αν είναι να μην έχει στο ρόστερ της να τον πουλήσει με ένα υψηλό ποσό.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ