ΜΙΛΑΝ

Ροναλντίνιο: "Θα ξαναγίνω Νο 1 στον κόσμο"!

Ροναλντίνιο: "Θα ξαναγίνω Νο 1 στον κόσμο"!
Ροναλντίνιο-Μίλαν

Την πεποίθησή του πως θα ξαναγίνει σύντομα ο Νο 1 ποδοσφαιριστής στον κόσμο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Ροναλντίνιο

"Ελπίζω να επιστρέψω και να γίνω πολύ σύντομα ο κορυφαίος στον κόσμο. Δουλεύω σκληρά για να το πετύχω αυτό, όμως στην παρούσα φάση ακόμα προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον.

Έχω ακόμα αστάθεια στην απόδοσή μου, μπορεί να κάνω μία φορά ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένα λιγότερο καλό την ερχόμενη εβδομάδα", τόνισε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στο Καμπιονάτο αλλά και στις σχέσεις του με τα άλλα επιφανή μέλη των "ροσονέρι".

"Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από το ισπανικό, είναι δυνατό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όμως οι παίκτες είναι πάντα πιστοί.

Ξέρω τον Ρίκι (Κακά) για χρόνια, ενώ ο Ζέεντορφ είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Η σχέση μου με τον Κάρλο Αντσελότι είναι καλός, μου λέει ποιός είναι ο ρόλος μου και με βοηθάει να αισθάνομαι σημαντικός για την ομάδα".

Κληθείς να σχολιάσει τους ανταγωνιστές της Μίλαν για τον τίτλο στην Ιταλία, καθώς και το μεγάλο όπλο της Ίντερ, που ακούει στο όνομα, Ζοσέ Μουρίνιο, είπε:

"Τον σέβομαι και τον θαυμάζω, είναι ένας από τους καλύτερους στον προπονητικό χώρο. Η Ίντερ είναι φαβορί για τον τίτλο, καθώς είναι οι πρωταθλητές, όμως μπορούμε να τους ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα τρομερό δίδυμο.

Η Γιουβέντους θα συνέλθει, οι κρίσεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου, ενώ λίγες ομάδες έχουν το ρόστερ που διαθέτουν οι μπιανκονέρι".

Όσον αφορά στους αγαπημένους του παίκτες, ο Ροναλντίνιο υποστήριξε: "Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μου αρέσουν, όμως οι αγαπημένοι μου είναι αυτοί που ήξερα ήδη, πριν ξεκινήσω την περιπέτειά μου στη Serie A.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι υπέροχοι, αλλά σπουδαίος είναι και ο Αντριάνο.



Υποστηρίζω τον Κακά και τον Λιονέλ Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα. Πιστεύω ότι η επιλογή θα γίνει μεταξύ αυτών αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εγώ δεν έχω παίξει πολύ την περυσινή σεζόν και δεν κέρδισα κάτι, όμως πιστεύω πως θα είμαι στη λίστα ξανά το 2009".

Τέλος, ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ιταλία, με τα ΜΜΕ της χώρας να έχουν εκφράσει ήδη την ανησυχία τους για την εξωγηπεδική του ζωή, ύστερα από τα τακτικά "νυχτοπερπατήματά" του στην Ισπανία, όταν έπαιζε στη Μπαρτσελόνα.

"Είναι πολύ φυσιολογικό πράγμα να πηγαίνεις στη ντίσκο, όμως ξέρω ότι υπάρχει καιρός για τα πάντα. Δεν είχα πολύ καιρό για να γνωρίσω καλά την πόλη, ούτε καν το σπίτι μου στο Βαρέζε, γιατί έζησα εκεί μόνο για τρεις ημέρες.

Όμως θα προσπαθήσω να ανακαλύψω την Ιταλία λίγο καλύτερα στο κοντινό μέλλον, καθώς είναι μοναδική χώρα και οι άνθρωποι είναι υπέροχοι.

Οι οπαδοί της Μίλαν είναι επίσης εκπληκτικοί και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την στοργή που μου έχουν δείξει. Μπορώ μόνο να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τα πάντα για αυτά τα χρώματα", κατέληξε χαρακτηριστικά το Νο 80 των Μιλανέζων.

























TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ