ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν αγχώνομαι"

Ρονάλντο: "Δεν αγχώνομαι"
ροναλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει... χαλαρός λίγες ημέρες πριν υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο "CR9" προσπαθεί να αποφορτιστεί από τα δημοσιεύματα και το βάρος της ακριβότερης οικονομικής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
" Η καριέρα μου είναι γεμάτη από διαφορετικές προκλήσεις. Αυτό συνέβαινε κάθε χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική καθώς αποτελεί μία νέα εμπερία για εμένα. Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες αλλά είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Ξέρω ποιός είμαι και τι μπορώ να κάνω. Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω με την οικογένεια μου, να χαλαρώσω σωματικά και πνευματικά και μετά να ενσωματωθώ στην Ρεάλ.

Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι περισσότερο δυνατό και με πολλές σωματικές επαφές. Όσο και καλός παίκτης να είσαι χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς σε νέο τύπο παιχνιδιού. Ελπίζω να να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που πάντα ήθελα να αγωνιστώ και είμαι ευγνώμων για τις προσπάθειες που έκανε ο σύλλογος για να με αποκτήσει. Ελπίζω οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ να καταλάβουν την απόφαση μου. Ήταν μία κοινή απόφαση με την οποία φθάσαμε σε συμφωνία και είμαι ευτυχισμένος για αυτό

", τόνισε ο Ρονάλντο.



TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ