ΜΙΛΑΝ

Ρονάλντο: "Είμαι ετεροφυλόφιλος"

Ρονάλντο: "Είμαι ετεροφυλόφιλος"
Ρονάλντο

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα AS έδωσε ο Ρονάλντο που μίλησε για το θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες, με εκείνον και τις τρεις ιερόδουλες

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μίλησε για το περιστατικό και το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Επίσης τόνισε πως δεν συνηθίζει να δέχεται τις υπηρεσίες ιερόδουλων ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι ετεροφυλόφιλος. " Ότι έγινε με τις τραβεστί ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Ήταν δικό μου λάθος και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Μου προκάλεσε πολύ πόνο, όμως δεν έχω χάσει την επιθυμία μου να παίξω. Η αληθινή ιστορία είναι ότι πήγαμε για βραδινό με κάτι φίλους, τελειώσαμε στις 4.30 το πρωί και έκανα κάτι ανόητο", τόνισε ο άσος της Μίλαν και συνέχισε:

"Είχα έναν καβγά με την κοπέλα μου και ήμουν λυπημένος, έτσι σκεφτόμουν πολλά. Μια κοπέλα ήρθε στο αμαξί μου και εγώ δέχτηκα τις υπηρεσίες της. Πήγαμε σε έναν μοτέλ και κάλεσε κάποιες φίλες. Όταν έφτασα κατάλαβα ότι δεν ήταν γυναίκες αλλά άντρες, τραβεστί. Τότε τους είπα ότι άλλαξα γνώμη".

" Ζήτησαν 24.000 δολλάρια ή αλλιώς θα πήγαιναν στον Τύπο. Δέχτηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους γιατί δεν ήθελα μπελάδες. Κανονικά δεν πάω με ιερόδουλες και θέλω ο κόσμος να το ξέρει αυτό. Είμαι ετεοροφυλόφιλος. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους όμως μου αρέσουν οι γυναίκες", δήλωσε στη συνέχεια.



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ