ΑΡΗΣ

Ρονάλντο: "Με κράτησε το όραμα της διοίκησης"

Ρονάλντο: "Με κράτησε το όραμα της διοίκησης"
ροναλντο

Στον Άρη για άλλα 2 χρόνια θα μείνει ο Ρονάλντο Γκιάρο που έστειλε υπογεγραμένο το νέο του συμβόλαιο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που ξεκουράζεται στην πατρίδα του σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης τόνισε πως: "Δεν κρύβω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας μου με τον Άρη.

Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές και είμαι σίγουρος ότι στη νέα σεζόν θα πάμε ακόμη ψηλότερα.

Με κράτησε στον Άρη το όραμα της διοίκησης, η νοοτροπία των ανθρώπων του συλλόγου, το γεγονός ότι κάθε χρόνο οι στόχοι είναι υψηλοί, η αγάπη του κόσμου. Ελπίζω στο τέλος της επόμενης περιόδου να έχουμε κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους μας".





Οριστική συμφωνία με Γκιάρο

Μετά τους Νάτσο Γκαρσία, Σέρχιο Κόκε, Ντιόγκο Σιστόν ήρθε η σειρά του Ρονάλντο Γκιάρο να συμφωνήσει σήμερα να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια ενώ ακολουθεί και ο Χαβίτο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη πριν φύγει για την πατρίδα του αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ. Αυτό θα είναι διάρκειας 2 ετών με τον Ρονάλντο να συνεχίσει τις διακοπές του και το μόνο που πλέον θα απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ωστόσο το ότι το όλο θέμα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Μετά την θετική έκβαση της περίπτωσης με τον Ρονάλντο σειρά παίρνει αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του Φρανθίθκο Χαβίτο. Ο εκπρόσωπος του Ισπανού συμφώνησε χθες στην Βαρκελώνη παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, και αναμένεται μέσα στο επόμενο διήμερο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο 3ετούς χρονικής διάρκειας, με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Από την στιγμή που θα συμβεί αυτό και οριστικοποιηθεί η παραμονή του Χαβίτο το βάρος θα πέσει στον Βλάνταν Ίβιτς ώστε με την σειρά του να παραμείνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, πριν ο έμπειρος μέσος αναχωρήσει για το Βελιγράδι είχε γίνει μία πρώτη συζήτηση μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Η νέα και καθοριστική αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πάντως επιθυμεί να προχωρήσει στην επέκταση των ήδη υπαρχόντων συμβολαίων των Αβραάμ Παπαδόπουλο, Θανάση Παπάζογλου αλλά και Στρατηλάτη. Για τον πρώτο μάλιστα υπάρχει διάθεση παραμονής μέχρι το 2013 στους Γκαρσία και Κόκε.

Κατά τα άλλα τα Μεξικάνικα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να επιμένουν για φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΠΑΕ Άρης για τον διεθνή Ραούλ Αλμπέρτο Σαλίνας. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη καταθέσει και πρόταση την ίδια ώρα που από πλευράς της δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Όσο για την θέση του τερματοφύλακα; Μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Χαλκιά στον Άρη ήδη εξετάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων είναι του Μιχάλη Σηφάκη και Πιέρ Έμπεντε. Κυρίως όμως για τον πρώτο που δύσκολα θα μείνει την νέα χρονιά στον ΟΦΗ μετά την επιστροφή του από τον Ολυμπιακό όπου είχε δοθεί ως δανεικός.

Τέλος ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχει προταθεί τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Άρης είναι και ο Ρέμκο Βαν ντερ Σάαφ. Πρόκειται για τον 32χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο, πρώην της Φίτεσε, με την ΠΑΕ Άρης να δηλώνει άγνοια.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ