ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Απίστευτος Ρονάλντο: "Ο κόσμος λέει ότι δεν έβαλα γκολ στο Euro, όμως σκόραρα δύο φορές στα πέναλτι"

Απίστευτος Ρονάλντο: "Ο κόσμος λέει ότι δεν έβαλα γκολ στο Euro, όμως σκόραρα δύο φορές στα πέναλτι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας στον Ρίο Φέρντιναντ στο VIDEO που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του YouTube αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κριτική που έχει δεχθεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεταξύ άλλων στη συζήτηση που έκανε με τον Ρίο Φέρντιναντ στο κανάλι του στο YouTube μίλησε για την κριτική που δέχθηκε και τα σχόλια ότι δεν σκόραρε στο Euro 2024.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υποστήριξε ότι βοήθησε την εθνική Πορτογαλίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ από την άσπρη βούλα.

"Είναι πολύ πιο εύκολο να επικρίνεις παρά να εκτιμάς αυτό που πραγματικά έχεις. Γνωρίζουμε πώς λειτουργεί ο Τύπος. Αν μιλάς καλά, δεν πουλάει.

Πρέπει να μιλάς άσχημα. Κι αν μιλάς για τον Κριστιάνο, μπαίνεις στην πρώτη σελίδα. Είναι φυσιολογικό γιατί έχω τους περισσότερους followers στον κόσμο. Η κριτική θα υπάρχει πάντα και για μένα δεν είναι πρόβλημα.

Οι κριτικοί θα υπάρχουν πάντα. Αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν ένα πράγμα. Λένε: "Ο Κριστιάνο δεν έβαλε γκολ στο Euro". Αλλά πέτυχα δύο γκολ με πέναλτι.

Έβαλα 60 γκολ την περασμένη σεζόν. Τώρα θα πουν "δεν σκόραρε στο Euro, τι συμβαίνει; Ποιο είναι το πρόβλημα;" Σκόραρα 130 γκολ με την Πορτογαλία. Είμαι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ