ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Όταν φύγω από την εθνική, δεν θα το πω σε κανέναν πριν"

Ρονάλντο: "Όταν φύγω από την εθνική, δεν θα το πω σε κανέναν πριν"
@2024 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Now μίλησε για το μέλλον του και παράλληλα αναφέρθηκε στην ημέρα που θα αποχωρήσει από την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κανάλι Now, η οποία και θα προβληθεί ολόκληρη το βράδυ της Δευτέρας (01/09).

Στα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν ο αρχηγός της Πορτογαλίας μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως η προπονητική δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη μέρα που θα αποσυρθεί από την εθνική τόνισε πως θα είναι μία απόφαση την οποία μέχρι να ανακοινώσει δεν θα γνωρίζει κανείς.

"Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ τα χρώματά μας, είναι ένα όνειρο. Όταν φύγω από την εθνική ομάδα, δεν θα το πω σε κανέναν εκ των προτέρων και θα είναι μια πολύ αυθόρμητη απόφαση από μέρους μου, αλλά και πολύ καλά μελετημένη.

Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βοηθήσω την εθνική στους επόμενους αγώνες της. Έχουμε το Nations League που έρχεται σύντομα και θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί".

Όσον αφορά το μέλλον του ξεκαθάρισε ότι ο δρόμος της προπονητικής δεν είναι αυτός που σκοπεύει να ακολουθήσει: "Στο μυαλό μου, αυτή τη στιγμή, δεν είναι να είμαι προπονητής της πρώτης ομάδας ή προπονητής οποιασδήποτε ομάδας.

Δεν βλέπω το μέλλον μου να είναι έτσι. Βλέπω τον εαυτό μου να κάνει άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ