ΜΙΛΑΝ

Ρονάλντο:"Θα συνεχίσω στην Μίλαν"

Brazilian AC Milan striker Ronaldo gives a press conference as he leaves the Pitie-Salpetriere hospital in Paris on February 22, 2008. Three-time world footballer of the year Ronaldo was operated on his ruptured tendon, an injury he suffered in a 1-1 draw against Livorno. AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON
Ρονάλντο-Μίλαν AFP

Την επιθυμία του να συνεχίσει στην Μίλαν μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του εξέφρασε ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο είχε πρωταγωνιστήσει στα περισσότερα πρωτοσέλιδα την προηγούμενη εβδομάδα τόσο για το θέμα με την ιερόδουλη, όσο και με την επιθυμία του θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Φλαμένγκο. Σήμερα όμως με νέες του δηλώσεις σε Ιταλικά μέσα αναφέρει ότι ο βασικός του στόχος είναι να γυρίσει 100% υγιής από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, και μετά να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την φανέλα των "Ροσονέρι".

" Η Μίλαν είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και εννοείται πως η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω εδώ, όμως ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης, αν δεν είμαι καλά μέχρι τότε, όλα θα παραμείνουν ανοιχτά".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ