ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρονάλντο: Ζητάει νέα αποζημίωση η Μαγιόργκα για την υπόθεση βιασμού

Ρονάλντο: Ζητάει νέα αποζημίωση η Μαγιόργκα για την υπόθεση βιασμού

Τα μπλεξίματα του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού στο Λας Βέγκας τον 2009 δεν τελειώνουν, με την Κάθριν Μαγιόργκα να αμφισβητεί το συμφωνητικό τους και να ζητάει μεγαλύτερη αποζημίωση.

Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι θα κλείσει σε αστικό δικαστήριο, όπως αναφέρει η " Gazzetta dello Sport". Η 35χρονη Αμερικανίδα είχε καταγγείλει τον Πορτογάλο σταρ πως την βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" τον Ιούνιο του 2009 και η ιστορία αυτή "κυνηγά" τον Ρονάλντο από πέρσι.

Πάντως, το μεγάλο "βαρίδι" έχει φύγει από τον Πορτογάλο, αφού έχει μάθει ήδη ότι δεν θα δικαστεί για βιασμό. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη κομμάτι στην υπόθεση, που αφορά το αστικό δίκαιο και τη νομιμότητα της συμφωνίας που σύναψαν οι αντιμαχόμενες πλευρές.

Η Μαγιόργκα αμφισβητεί την νομιμότητα του συμφώνου, κατά το οποίο έλαβε το ποσό των 375.000 δολαρίων από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δικηγόροι της Μαγιόργκα καταθέτουν καταγγελία για δυσφήμιση, εξαναγκασμό και απάτη. Συγκεκριμένα ισχυρίζονται ότι δεν παραβίασαν το σύμφωνο εμπιστευτικότητας και η γυναίκα τότε δεν ήταν ικανή να καταλάβει τι υπέγραφε.

Γι' αυτό το λόγο η δικηγορική ομάδα της Μαγιόργκα στοχεύει στην διακοπή της συμφωνίας και την είσπραξη νέας αποζημίωσης ύψους τουλάχιστον 200.000 δολαρίων. Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι του Ρονάλντο κατηγορούν την γυναίκα για αθέτηση της συμφωνίας, καθώς οι ειδήσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα για την πληρωμή της από τα "Football Leaks" προέκυψαν από παράνομα ηλεκτρονικά δεδομένα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ