ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντινέι: "Να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στη σεζόν που ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας του"

/ 1  (  / EUROKINISSI)
Ο Ροντινέι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντινέι μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube και εξήγησε ότι επιθυμεί να φτάσει σε νέες μεγάλες διακρίσεις με τους ερυθρόλευκους στη χρονιά που γιορτάζουν τα 100 χρόνια της ιστορίας τους.

Ήταν 15 Ιουλίου όταν ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ολλανδία, εκεί που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2024/25.

Έξι ημέρες μετά (21/7), και αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους απέναντι σε Άγιαξ και Μέχελεν, ο Ροντινέι πιστεύει ότι η ομάδα δουλεύει σωστά και ότι στάθηκε πολύ καλά σε αμφότερες τις φιλικές αναμετρήσεις, παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, με δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν να δουλεύουν έναν μήνα και δέκα ημέρες μετά από τις διακοπές τους.

Ο Βραζιλιάνος μπακ εξήγησε ότι η ιστορική κατάκτηση του UEFA Conference League ανήκει στο παρελθόν, αναδεικνύοντας την ανάγκη για τους Πειραιώτες να είναι πνευματικά ανθεκτικοί για να φτάσουν σε νέες κορυφές, στη χρονιά που γιορτάζουν τα 100 χρόνια της ιστορίας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροντινέι στο κανάλι του Ολυμπιακού:

"Η ομάδα στέκεται πολύ καλά στα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για εμάς, καθώς ξεκινήσαμε να δουλεύουμε έναν μήνα και δέκα ημέρες μετά από τις διακοπές. Παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος.

Γράψαμε ιστορία κατακτώντας το Conference League, το γνωρίζουμε αυτό. Όμως για εμένα είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Αυτή είναι μια καινούργια σεζόν. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να κερδίσουμε πράγματα και αυτή τη χρονιά, η οποία είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα εκατό χρόνια της ιστορίας του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που μού δίνουν πολλή αγάπη όπου και αν με συναντήσουν. Είμαι ευγνώμων και ζω το όνειρο παίζοντας στην Ευρώπη και σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι ο Ολυμπιακός. Ένα χαιρετισμό σε όλους. Γεια σας! Πάμε!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ