ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντινέι: Ο καλύτερος εξτρέμ του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Ροντινέι τα κάνει όλα και συμφέρει στον Ολυμπιακό και, παρόλο που είναι αμυντικός, έχει εξελιχθεί στον καλύτερο πλάγιο επιθετικό της πειραϊκής ομάδας όπως μαρτυρούν και οι επιδόσεις του στο χορτάρι.

Έχει αγωνιστεί ως δεξιός μπακ αλλά και εξτρέμ στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3 του Μεντιλίμπαρ, όπως έχει παίξει μόνος του όλη την πλευρά στο 3-5-2 την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Λιόν στη Γαλλία. Ο Ροντινέι τα κάνει όλα και συμφέρει στον Ολυμπιακό και, παρόλο που είναι αμυντικός, έχει εξελιχθεί στον καλύτερο πλάγιο επιθετικό της πειραϊκής ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει δύο γκολ, δύο ασίστ και ένα δοκάρι σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που οι Βέλντε, Μαρτίνς, Μασούρας και Γουίλιαν έχουν συνολικά δύο τέρματα και μία ασίστ -το γκολ του Μασούρα στον Βόλο χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Κορέα (Opta) και έτσι ακυρώθηκε και μία ασίστ του Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο 32χρονος Λατινοαμερικάνος είναι εκ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών του Ολυμπιακού στη σεζόν και είναι σημαντική η συνεισφορά του σε άμυνα και επίθεση.

"Δόξα σοι ο Θεός, είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου με άλλο ένα γκολ", έγραψε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο προφίλ του στο Instagram, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, είχε τονίσει:

"Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή για να βοηθήσω την ομάδα, αρκεί να μη με βάλει τερματοφύλακα. Είμαι εδώ πάντα για να βοηθάω να κερδίζουμε".

Περιμένει την ποιότητα Γουίλιαν και Βέλντε

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Μεντιλίμπαρ αναμένει λύσεις από τους εξτρέμ του Ολυμπιακού στη δημιουργία και στο σκοράρισμα και περιμένει πως και πως την επιστροφή του Μασούρα και του Μαρτίνς. Παράλληλα, ευελπιστεί σε άμεση αγωνιστική άνοδο του Γουίλιαν και του Βέλντε, διότι με την ποιότητά τους θα αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τον Ελ Κααμπί, τον Γιάρεμτσουκ και τον Κωστούλα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε μία εβδομάδα όπου έχουν δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους με την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό και χρειάζονται να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ