ΕΛΛΑΔΑ

Ρότα: "Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα, ανατρίχιασα, ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά και αυτό φαίνεται"

Ρότα: "Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα, ανατρίχιασα, ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά και αυτό φαίνεται"
Ο Ρότα στο ματς με την Ιρλανδία. INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας, ο Λάζαρος Ρότα προχώρησε σε δηλώσεις, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ένας αγώνας με την Εθνική δεν συγκρίνεται με αυτόν ενός συλλόγου, ενώ επίσης εκθείασε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη δουλειά του.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε και της Ιρλανδίας με 2-0, και ο Λάζαρος Ρότα μετά την λήξη του παιχνιδιού σχολίασε σε δηλώσεις του πως το να αγωνίζεται ένας παίκτης με την Εθνική του ομάδα είναι κάτι μεγαλύτερο από το να παίξει για έναν σύλλογο. Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το ενωτικό κλίμα και την αγωνιστική βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αριστερού μπακ:

"Κάναμε σκληρή δουλειά, είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε 100% συγκέντρωση και το αποτέλεσμα φαίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται πολύ με το γκρουπ και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τον Τζορτζ. Θέλω να πω στην οικογένειά του ότι πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας".

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο πλάι της Εθνικής, ο 27χρονος απάντησε: "Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και δεν το λέω για την ΑΕΚ. Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα. Ανατρίχιασα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρότα..

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ