ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ρότεν: "Εκπλήσσομαι που ο Ράμος θέλει να μείνει, όταν παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ τον μήνα"

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Ο παλαίμαχος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν, άσκησε σκληρή κριτική στον Σέρχιο Ράμος για την απόφασή του να συνεχίσει κανονικά με την ομάδα και να λαμβάνει το υπέρογκο ποσό που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Σέρχιο Ράμος έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν να καταγράψει μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν από το περασμένο καλοκαίρι που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στο Παρίσι και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι φίλοι της ομάδας είναι απογοητευμένοι.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Παριζιάνων, Ζερόμ Ροτέν, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή, "Rothen s'enflamme", κατηγόρησε τον Ράμος για την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί και να απολαμβάνει τις υψηλές απολαβές του, τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα.

"Ο Ράμος μάς είπε πριν από το παιχνίδι με τη Λοριάν ότι θέλει να μείνει. Είμαι έκπληκτος που θέλει να μείνει, κερδίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο το μήνα", δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Ισπανός έχει δεχθεί σκληρή κριτική και για πολλούς θυμίζει περισσότερο "ξένο σώμα" από τη στιγμή που οι τραυματισμοί τού έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί ελάχιστα, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με τη Λοριάν, με τον κόσμο να τον υποδέχεται στην επιστροφή του με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα.

Η περίπτωση του να αποχωρήσει σε τρεις μήνες από τώρα να μοιάζει με σενάριο που θα ανακουφίσει την ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο 35χρονος αμυντικός δεν σκέφτεται να φύγει το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο του Παρισιού, αλλά επιθυμία του είναι να εκτίσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023.

Ο Ράμος παραμένει φιλόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θέλει να "αποκαταστήσει" την εικόνα του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ