ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρότσα: "Αν με άκουγαν, δεν θα έτρεχαν"

Ρότσα: "Αν με άκουγαν, δεν θα έτρεχαν"
ροτσα βαρδινογιαννης

"Αν ο ΠΑΟ έκανε κινήσεις από την Αργεντινή, τώρα δεν θα έτρεχε", δήλωσε ο πρώην "πράσινος", Ρότσα

Ο Αργεντινός σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM" κατηγόρησε τους ιθύνοντες του ΠΑΟ που δεν εμπιστεύτηκαν τις επιλογές του, μίλησε για τον Πάμπλο Μούτσε, την ενίσχυση που χρειάζονται οι πράσινοι, την αγορά της Αργεντινής, αλλά και την περίπτωση του Έκι Γκονζάλες.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Χουάν Ραμόν Ρότσα

Tις μεταγραφικές εισηγήσεις που είχε κάνει παλαιότερα στον Παναθηναϊκό: "Όσοι παίκτες πρότεινα έχουν κάνει καλές μεταγραφές σε ομάδες. Δεν κάνω τον μάγκα για να προβάλω τον εαυτό μου. Αν ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες κινήσεις από την Αργεντινή, δεν θα χρειαζόταν να…τρέχει τώρα. Πρέπει η ομάδα να δουλέψει από τώρα για το μέλλον. Να δουλέψει όμως, όχι να περιμένει. Δεν γίνεται αγορά των ποδοσφαιριστών χωρίς να τους βλέπεις. Την πατάς έτσι".



Tον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Πάμπλο Μόουτσε: "Τον είχα προτείνει στον Παναθηναϊκό, όταν συνεργαζόμουν με την ομάδα. Εγώ «τρελάθηκα» μαζί του όταν τον είχα δει πριν από το παιχνίδι Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς, όταν έπαιξαν οι δεύτερες ομάδες τους. Ήταν ένα παιδί που παίζει μπροστά, σαν περιφερειακός επιθετικός, και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει άγνοια κινδύνου. Για να παίξεις στην Μπόκα Τζούνιορς χρειάζεται να έχεις…κότσια. Δεν έχει πολλές συμμετοχές γιατί έχει μεγάλο ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση, αλλά έχει 9 εμφανίσεις στην εθνική Αργεντινής κάτω των 20 ετών".



Tις θέσεις που θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός: "Εγώ θα έπαιρνα έναν κεντρικό αμυντικό αριστεροπόδαρο, έναν δεξί μπακ, έναν αμυντικό χαφ αριστεροπόδαρο κι έναν σέντερ φορ".



Tην "αγορά" της Αργεντινής: "Πριν από 10-15 χρόνια η Αργεντινή έβγαζε λίγους καλούς παίκτες που πήγαιναν στο εξωτερικό. Τώρα βγαίνουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και σε μεγάλη ποσότητα από τη χώρα. Είναι ένα πρωτάθλημα που χαίρεσαι να το βλέπεις. Πολλοί παίκτες θέλουν να παραμένουν εκεί, γιατί έχει αλλάξει και η οικονομική κατάσταση. Όλες οι ομάδες έχουν καταπληκτικά αθλητικά κέντρα. Δεν είναι τυχαίο ότι παράγουν τόσους ποδοσφαιριστές".



Tην απόφαση του Έκι Γκονζάλες να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό: "Ο Έκι μπλέχτηκε. Εγώ στη θέση του θα έπαιρνα σύνταξη στον Παναθηναϊκό. Δεν κατάλαβα γιατί έκανε αυτά που έκανε, για να πάει σε μία ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό, μία ομάδα προβληματική. Πιστεύω πως έκανε βλακεία. Αν έμενε στον Παναθηναϊκό θα ήταν βασιλιάς".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ