ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα"

Ρότζερς: "Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα"

Η υπόσχεση του Σαμ Άλαρνταϊς πως η Γουέστ Χαμ θα τα δώσει όλα κόντρα στη Σίτι για τον... Στίβεν Τζέραρντ γέμισε με ελπίδες τον Μπρένταν Ρότζερς. Διαβάστε τι δήλωσε για το φινάλε της Premier League.

"Θα ήθελα να το σηκώσει ο Στίβεν Τζέραρντ. Είναι το τελευταίο πράγμα που δεν έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ επομένως... ας βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαλάσουμε το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ πριν την κόντρα της ομάδας τους με τους "πολίτες" και λίγη ώρα αργότερα η θετική αυτή ενέργεια μεταφέρθηκε και στον Ρότζερς.

"Σίγουρα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι εμείς έχουμε ένα δύσκολο ματς. Όσο για το ματς της Σίτι, η Γουέστ Γαμ έχει μερικούς ταλαντούχους παίκτες και αν μπορούν να πηγαίνουν και να κερδίζουν με 3-0 στην έδρα της Τότεναμ, τότε σίγουρα μπορούν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Σίτι.

Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Εάν πάρουμε το παιχνίδι και δεν κατακτήσουμε τον τίτλο, το να τερματίσουμε δεύτεροι απέναντι στην πλουσιότερη ομάδα στον αθλητισμό είναι ένα τεράστιο κοπλιμέντο για τη δουλειά που κάνουμε", τόνισε ο τεχνικός των "reds" και πρόσθεσε:

"Έχουν μπροστά τον μεγάλο Άντι (Κάρολ) και μπορούν να προκαλέσουν πραγματικά προβλήματα. Όλοι περιμένουν τη Σίτι να κερδίσει αλλά δεν θα είναι εύκολο για αυτούς.

Η Γουέστ Χαμ ξέρει ότι έχει τους παίκτες για να προκαλέσει προβλήματα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ