ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Κάναμε το τέλειο παιχνίδι"

LONDON, ENGLAND - Sunday, December 15, 2013: Liverpool's manager Brendan Rodgers and Tottenham Hotspur's Andre Villas-Boas  during the Premiership match at White Hart Lane. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)
LONDON, ENGLAND - Sunday, December 15, 2013: Liverpool's manager Brendan Rodgers and Tottenham Hotspur's Andre Villas-Boas during the Premiership match at White Hart Lane. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda) DAVID RAWCLIFFE/PROPAGANDA

Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ με 5-0 στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής των "ρεντς".

Η Λίβερπουλ συνεχίζει και εντυπωσιάζει με την απόδοση της στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς συνέτριψε την Τότεναμ με 5-0 και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την μεγαλειώδη νίκη επί της Τότεναμ και στις δηλώσεις απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

" Ήταν πιθανόν η πιο ολοκληρωμένη απόδοση της Λίβερπουλ την περίοδο που βρίσκομαι εγώ στον πάγκο της ομάδας. Μου άρεσε η επιθετικότητα που είχαμε. Οι παίκτες μου είχαν κίνηση στο παιχνίδι τους και πολλές εναλλαγές θέσεων. Ήμασταν πραγματικός κίνδυνος ενώ διατηρήσαμε την συνοχή μας στην άμυνα.

Το μοντέλο του παιχνιδιού μας σήμερα ήταν εντυπωσιακό. Ο τρόπος που πιέσαμε και η δίψα μας για ποδόσφαιρο ήταν μεγάλη. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για μας. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Είχαμε πολλά ματς που στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας έπεφτε, κάτι που είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.

Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η Τότεναμ έχει πολλούς παίκτες με ταλέντο και αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου μπορεί να το πληρώσεις. Αυτό που επίσης, με ευχαριστεί είναι πόσο καλά απλωθήκαμε τακτικά στον αγωνιστικό χώρο και πόσο καλά πιέσαμε για να κερδίσουμε την μπάλα πίσω", τόνισε σε δηλώσεις του ο Ρότζερς.

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική την Κάρτνιφ ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίξει με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ