ΑΡΗΣ

Ρουίς: "Δεν το είχα καν ονειρευτεί"

Ρουίς: "Δεν το είχα καν ονειρευτεί"
INTIME SPORTS

Τρελαμένος ήταν ο Κάρλος Ρουίς μετά τη λήξη του αγώνα με την Αούστρια, καθώς είχε πραγματοποιήσει το ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη.

Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα χαρακτήρισε ονειρεμένο το γεγονός ότι σκόραρε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς είναι ο πρώτος από τη χώρα του που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

" Δεν το είχα καν ονειρευτεί. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη Γουατεμάλα που έπαιξα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και σκόραρα στο ντεμπούτο μου. είναι κάτι το ονειρεμένο. Έχουμε ένα ελάχιστο πλεονέκτημα. Αν παρουσιαστούμε δυνατότεροι, και θα το κάνουμε μέσα στην Αυστρία, θα προκριθούμε εμείς στους ομίλους του Europa League.

Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη την οποία αξίζαμε και για τον κόσμο μας. Ήταν το πρώτο μου γκολ και εύχομαι με αυτό να άνοιξε ο λογαριασμός μου με τα αντίπαλα δίχτυα ώστε να έρθουν και άλλα πολλά γκολ
".

Κι όσο για τη φάση του γκολ είπε: " Ο Κόκε είναι ένας ποδοσφαιριστής που στις μονομαχίες ψηλά είναι καλός και ξέρει να τις κερδίζει. Με το που με είδε μου είπε να κάνω την κίνηση για να μου δώσει την μπάλα όπως και έγινε κι εγώ σκόραρα".

Για το πλεονέκτημα που δίνει στον Άρη το 1-0 της νίκης σημείωσε: " Μπορεί να είναι το ελάχιστο αλλά το αξίζαμε, όπως αξίζαμε το γκολ, αν και η Αούστρια είχε τις δικές της ευκαιρίες. Η ομάδα μας όμως βελτιώνεται συνεχώς και είμαι σίγουρος ότι στην Αυστρία θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

Κι όσο για το που αφιερώνει το σημερινό του γκολ: " Στα δύο μου παιδιά και την κοπέλα μου που είναι πάντα κοντά μου αλλά και στην πατρίδα μου".

Χαβίτο: "Θα τα δώσουμε όλα"

Από την πλευρά του, ο Φρανθίσκο Χαβίτο τόνισε πως ο Άρης θα τα δώσει όλα μέσα στην Αυστρία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:

" Δεν μου αρέσει να μιλάω για ποσοστά και πως θα παρουσιαστεί η Αούστρια. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ το οποίο ήρθε στην τελευταία φάση. Φυσικά η ζέστη επηρεάζει πάντα αλλά στο τέλος αντεπεξήλθαμε και πήραμε την νίκη".

Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις: " Είμαστε χαρούμενοι για το 1-0. Η νίκη μας βοηθάει σε όλα τα επίπεδα και μας δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι στην Βιέννη και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και αυτό φάνηκε σήμερα σε σχέση με την Γιαγκελόνια και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στην Βιέννη".

Κώστας Μενδρινός: " Όλα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι παγίδα αν δεν τα διαχειριστείς σωστά. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το 1-0. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κερδίσαμε χωρίς να δεχθούμε γκολ όπως θέλαμε".

Γκέοργκ Μαργκράιτερ: " Είναι κρίμα γιατί αξίζαμε την ισοπαλία και θα ήταν και πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μας έλειψε η εξυπνάδα και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Οι οπαδοί του Άρη ήταν απίστευτοι με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Βέβαια θα πρέπει να πω ότι με την ζέστη σίγουρα να μας επηρέασε χωρίς να είναι δικαιολογία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ